instagram

Följ jätte gärna mig på instagram! @moaclaesson eller klicka här! Så får ni veta mer om vad gör på dagarna eftersom det inte blir så mycket inlägg på bloggen nu för tiden. Hinner helt enkelt inte med! Men vi ses på instagram! <3


ÅH NEJ!

ÅH NEJ! Jag känner att dagarna bara går och det blir inget bloggande.....Men eftersom att jag inte har så stor lust till att blogga just nu tar jag nog en liten paus, får se när jag är tillbaka! haha
Men ha en bra helg nu alla läsare:D

PS: Ida dina shepherd är beställda men de hr inte kommit än tyvärr:((

xoxo
Alexandra

Seeeegt.....

Ahh, förlåt för jättedålig bloggning från min sida men har väldigt fultt upp med läxor, prov 4 träningar i veckan och kompisar, så då får bloggen lida:( Ska försöka bättra mig nu iafl! Idag har jag och Moa ätit glass med jordgubbar, blåbär, chokladsås, strössel, marchmallows och det var MUMMMAAAA! En riktig flumdag blev det idag:D haha, nu ska jag bege mig mot Idrottsgården för att prova träningskläder. Jag och Moa fotade lit med men får se om Moa lägger upp bilderna senare......:)

xoxo
Alexandra


Cornelia Roos Pt.1

Finns fler jättefina bilder men dom går inte med på att ladda upp sig nu, så får visa dom sen!

xoxo
Ellen

Linnéa Bernström Pt.1

xoxo
Ellen

Gårdagen

Gårdagen spenderades först några timmar i stan med pappa och sedan mötte vi upp Linnea och Cornelia och åkte hem till mig. Vi tog med oss stativet och kameran och gick ut fotade. Blev många riktigt fina bilder som jag ommer dela med mig av under veckan:)
xoxo
Ellen

Sjuk

Hejsan,
sen igår har jag haft halsfluss. Allt började med att jag vat yr och svimmade och ambulansen kom. Dem körde mig till vårdcentralen i sandared och där var jag i 2timmar. Inte så kul! och det visade sig att jag hade halsfluss. Jag pajade även resan till köpenhamn. Men det blir shopping i Göteborg istället´, och så åker vi till köpenhamn när jag har blivit frisk. Men jag ville bara berätta detta! För er som var nyfikna.

xoxo
Moa




RSS 2.0
>