Krya på dej, bäste vän!

Efter skolan idag när jag kollad Julias instagram och läste vad du hade skrivit blev jag jätteorolig. Vill inte skriva mer här på bloggen om vad som hänt, vill du berätta får du berätta. Annars får det vara. Hoppas att du kryar på dig snabbt och äter mycket glass, och du ska veta att jag tänker på dig, för en sån vän som du finns det bara några stycken av, och jag har tur som har dig och några till! Älskar dig, skulle inte klarat mig utan dig en längre tid!♥

xoxo
Ellen

Härlig dag!


bild - italien

Hoppas att ni alla haft en bra dag idag, då min har vart det. Dagen har spenderats med goa tjejer och killar, bl.a Moa o Alexandra. Vi har så grymt mycket läxor den här veckan så får ta och plugga lite nu, får även ta att gå och lägga mig snart för att vara pigg och glad imorgon:)
xoxo
Ellen

Tävlingen avslutad!

♥Ida, vi vill att du kollar din mejl, och svarar på mejlet som finns där. Om du inte svarat inom 2 dagar så drar vi en ny vinnare!♥

Idas motivering:

Jag skulle vilja vinna ett par shepherd för att jag har alltid velat ha såna! Jag fick ett par i julklapp men det första som hände med dom var att sulan lossnade. Jag letade efter ett par shepherd och då fick jag reda på att ni hade den här tävlingen och jag blev överlycklig. Älskar färgen och det är precis den jag letat efter!
Kram Ida!<3


Tack så jättemycket till alla som varit med, alla motiveringar var otroligt bra och vi hade jättesvrt att välja en som stack ut lite extra!:)

Hoppas ni vill vara med på nästa tävling!!

xoxo
Ellen, Moa o Alexandra


Alexandra

Hejsan allihop
Idag är jag med Alex, värsta flummdagen men, vad brukar det inte bli när vi är med varandra. Idag är det träning och jag ska snart byta om, men ja, det var min dag idag, imorgon ska jag nog vara med Ellen och Alexandra!

Xoxo
Moa


I'm so happy

Hejsan,
Igår fick jag reda påatt pappa hade beställt en Macbook pro. Han skulle ha den till att testa den lite med jobbet, anyway...
Idag är det Bua cupen i rångedala, och det blir tuffa lag vi får möta! Bergdalen, rydboholm, byttorp och Mariedal.
önska oss gärna ett litet Lycka till!♥

xoxo
Moa

Svar♥

När får man reda på vem som vunnit shepherd skorna?

Det kommer du at få reda på i slutet av februari i början av mars. Eftesom tävlingen avslutas den 24/25 och vi ska välja ut en vinnare och läsa igenom alla motiveringar så blir det lite senare. Ha det bra!:)
Update:

Hejhej! Jag har en fråga till Ellen! Jag undrar vad du redigerar bilder med och om det är photoshop så undrar jag vart man kan köpa det?:)

Oftast så redigerar jag mina bilder i picnik eller på datorn. Picnik kommer ju att stängas ner så att nu har alla gratis premium. jag har även photoshop cs5 test veriationen, även photoshop 8 elements men den har jag inte börjat använda än. Dock är photoshop välldigt krångligt att lära sig, det tar mycket tid. Men om du vill ladda ner prov verisionen så gå in på HÄR och välj sedan products och sen photoshop. Ett litet t

xoxo
Ellen, Moa & Alexandra
bild - weheartit

Sara Klasson


Bracelet


Fick denna fina silverkjedja av min älskling idag. Känns som den kommer användas flitigt!
Tack så jättemycket, älskar dig!♥

xoxo
Ellen

Cath Kidston


Skal - Cath Kidston
Åh tycker alla skalen är så underbart fina, stör mig dock lite på att det är svart runt kameran på bilden längst ner till höger! Ett av dom här skalen ska bli mitt om jag köper mig en ny iphone!

xoxo
Ellen

A new case?


1. Marc by Marc Jacobs - 2. Marc by Marc Jacobs - 3. Cath Kidston

Sitter här framför datorn och funderar på om jag ska köpa något väska/väska till min dator. Just nu så har jag bara en vanlig, helt svart. Har hittat många sidor som har fina väskor/fodral till mac, och dom 3 ovan är mina favoriter. Tror även jag har hittat ett nytt favoritmärke, Cath Kidston. Dom har otroligt skal och väskor och en del skor.
Juste det var en sak till, tycker ni vit eller svart iphone? Har lite beslutsångest ifall att det blir nån ny!:)
Vi får väl hoppas!;)
xoxo
Ellen

Sara pt.1


HJÄLP?

I alla fall jag har verkligen idétorka på vad jag ska lägga in för inlägg på bloggen! Bilder, vad jag ska skriva om mm... Det skulle vara toppen om ni kunde kommenetar vad ni vill att vi ska skriva mindre, mer eller kanske något nytt! Typ mer outfits eller så? Så kommentera på nu allihopa verkligen!! Ha en bra dag<3

xoxo
Alexandra


GÅ IN HÄÄÄÄÄÄR!!


Nytt till kroppen

Den här härliga parfymen fick jag med mig ifrån färjan påväg hem från Italien, den luktar välldigt fräscht och lite sommar kanske. Vet att den finns att köpa på både Åhléns och Jolina och den kostar runt 500-lappen.
xoxo
Ellen

Fettisdagen


Idag är det ju fettisdagen, bland annat kallad semledagen. Har i alla fall tryckt i mig en semla, tycker faktiskt om semlor, även om jag vet att många av vännerna mina inte gör det. Men man känner ju sig så tjock......
Har ni ätit nån semla idag, eller tycker ni ens det är gott?
xoxo
Ellen

Messi


Glöm inte av tävlingen!

Tävlingen börjar gå mot sitt slut, Det är bara fyra dagar kvar, Så sista chansen att vara med och tävla, om vadå? Jo, ett par shepherd som är jättefina, och man kan inte ha på sig dem för mycket! Om ni inte vet vad shepherd är så kan ni gå in på deras hemsida http://shepherd.nu eller klickar du HÄR för att komma till själva tävlingen!

xoxo
Moa, Ellen, Alexandra


I HATE TO BE SICK!


Hej, Idag så är jag fortfarande hemma från skolan för att känner mig inte helt hundra. Men det börjar kännas bättre, har fortfarande lite ont i halsen och sedan har jag ont i huvudet. Haha, typ jättekul! Men idag har jag ingen lust med att ligga i sägen och drälla. Så nu sitter jag framför datorn och ställer mig på benen för att fota lite. Alltid kul! Men ah. Nu ska jag fortsätta ta lite bilder. Kommer nog upp på bloggen sedan! Ha det så bra!

xoxo
Moa

Flowers










Måndag

Ja idag är det måndag. Ganska rolig dag i skolan med och som Moa skrev hade vi en vikarie. Snart ska jag på träning :D Ha en fortsatt bra vecka!
Krya på dig Moa<33

xoxo
Alexandra


Sick!

Hej kära läsare!
Idag är jag sjuk, jag har typ influensan! Hoppas jag kan komma till skolan någon gång i veckan för vi har världens bästa vikarie, Anki är nämligen borta! Idag har jag tjuvsmakat Melina och Linnea Bernströms cupcake! Dem var goda! Men nu ska jag försöka sova lite! Är sjukt trött! Puss

Xoxo
Moa


Italien

Ni har säkert redan läst i tidigare inlägg att jag tillbringat hela mitt sportlovi Italien, och det var vart kanon. Jag ska berätta lite kort om vad som hänt. Vi åkte ner för cirkus en vecka sedan och kom nu idag. Jag har träffat massa nya goa människor, haft mycket bra skidåkning, skrattat mycket och som många redan vet tappat bort min iphone, jag vet att det var välldigt slarvigt, men jag är inte känd för att ha bra ordning på mina saker, hehe!:)
På hotellet där vi bodde fanns även ett spa med pool där det tillbringades mycket tid på eftermiddagarna, dock var man tvungen att vara över sexton år för att komma in efter kl 18.00, men heter man Ellen så går det att lösa!:)
Nu ska ni inte behöva läsa mera för idag, känner att det redan blivit ett långt inlägg!;)

Tack Moa och Alexandra för att ni har skött bloggningen den här veckan, får försöka ta igen det en annan gång godingar!<3

xoxo
Ellen

chokladbollar, mhm...



Hej, Idag sitter två glada tjejer framför datorn som inte har träffat varandra på en vecka. Alexandra kom hem igår kväll kl 19. Men idag har vi bakat chokladbollar. De blev jättegoda! smaskens :P förlåt att vi inte har bloggat så mycket, Alex som skulle ha semester och fick stå för bloggningen, aja baja Moa och Ellen! Men nu hinner inte vi blogga mer för vi måste skynda oss upp till chokladbollarna så dem inte tar slut. Man vill ju ha mest!!!

xoxo
Moa och Alexandra

My favourites





























xoxo
Moa

you are sweeter than the sweetest candy.












Fantastiskt väder!

Ja, haha:) Vädret här uppe är fantastiskt och det är jättebra här uppe! Nu är jag på Lyktan som är en resturang:) Vi ska snart få beställa så det ska bli gott med mat!:) Tills på söndag ska jag gästblogga lite på Smillas blogg (länk finns i menyn) hon är Trysil! Ha ett fortsatt bra sportlov (ni som har det).

xoxo
Alexandra


Sälen

Snart så ska jag äta lite lunch:) Har varit ute och åkt i backen en stund nu på förmiddagen. Ikväll ska vi gå på någon resturang. Funny Funny! Igår var det mest längdskidåkning och så grillade vi hamburgare. MYS! Om någon vill se lite fler bilder så dölj mig på instagram där jag uppdaterar dagligen. Jag heter @alexandraajohansson

xoxo
Alexandra


Glad alla hjärtans dag allihopa!<3

That's me! Haha:)

xoxo
Alexandra


.......

Nu är jag väldigt trött efter ännu en helspeckad dag! Har haft superkul och åkt mycket skidor:) Ikväll åt vi världens godaste pizza på Café Mezzo:) mmmmm vad god! Snart ska jag sova så jag orkar med morgondagen med nya upplevelser! Haha, sov gott<3

xoxo
Alexandra


TÄVLINGEN!

Är det ingen mer som vill vara med i tävlingen? :D

Sälen

Nu är jag framme i Sälen och vi har det jättebra! Vi har ätit lite god mat och imorgon blir det att åka i backen:) så kul! Nu blir det tv-titt. Haha ha det bra allihopa!

xoxo
Alexandra


Bio ♥

Hejsan,
idag ska jag gå på bio med, Linnéa, Madde, Melina och Smilla. Vet inte riktigt vad den heter men det kommer säkert bli jättekul. Igår så var jag i stan och där köpte jag lite olika saker. Det kanske kommer bilder sedan.
Men detta blir inte ett så långt inlägg, Men det får bli bra, jag har nämligen inget mer att skriva om. Puss

xoxo
Moa

Sportlov!

Ja nu är det sportlov, skönt! Jag själv kommer att åka till Sälen hela veckan så bloggningen kommer inte vara på topp men datorn är med. Ellen åkte till Italien idag så det kanske blir mest bloggning av Moa vi får väl se! Men hoppas att alla får ett superbra sportlov så hörs vi:)

xoxo
Alexandra

Tjo


Hej, idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men något roligt blir det väl. Det är så skönt med lov! Inte tänka på massor med läxor som ska in hela tiden. Det är dåligt med tävlande i shepherd tävlingen. Hoppas fler vill vara med! Ni är till 25 februari på er ♥

xoxo
Moa

Today

Just nu är jag med Smilla och vi har skaffat fb åt henne och fotat lite så bilder ska ni få se. Snart ska vi göra lite läxooor och sen bär det av till Sjuhäradshallen för att titta på lite träningar med kompisarna:) Idag hade vi Nationella prov med gick helt okej. GLÖM INTE AV TÄVLINGEN MED SHEPHERD! TIPSA JÄTTEGÄRNA MED!!! LÄNK HÄR!! Anmäl er där nu:))










Yeah det var alla!:)

xoxo
Alexandra

Messi


Outfit för dagen.


Tights: H&M
Klänning: Faith
Kofta: Jolina

ikväll ska jag åka in till stan för att titta på en riktig snygging när han spelar fotboll, Jag tar med mig Smilla, Melina, Ida och Alexandra ♥ Det kommer bli toppen.

Green is nice





xoxo
Moa

Var med och tävla! ♥

ja! det är inte så många som är med och tävlar ännu! Men klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att komma till tävlingen. MAn kan vinna ett par shepherd/uggs. Jag hoppas ni vill vara med och tävla!

xoxo
Moa, Alex, Ellen


Med och tävlar x3

Jag är också med och tävlar på Matilda Dahlins blogg om ett iphoneskal på iphoneskal.nu :) Dt här skalet skulle jag vilja vinna!

Motivering: Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann! Jag har inte jättemånga skal och alla är så vanliga eller väldigt många har de! Det här skalet är lite mer unikt och det skulle vara kul att ha ett skal som ingen annan har. När jag såg det blev jag kär i det direkt! Men nu kan jag bara hoppas och hoppas för jag vill verkligen ha det!! Men hoppas du ger skalet till en värdig vinnare! Ha det bra♥
xoxo
Alexandra
Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann! Jag har inte jättemånga skal och alla är så vanliga eller väldigt många har de! Det här skalet är lite mer unikt och det skulle vara kul att ha ett skal som ingen annan har. När jag såg det blev jag kär i det direkt! Men nu kan jag bara hoppas och hoppas för jag vill verkligen ha det!! Men hoppas du ger skalet till en värdig vinnare! Ha det bra♥
Kramisar Alexandra♥

Tävlar jag med!

Hej, precis som moa är jag med och tävlar hos Matilda Dahlin om ett iphone skal från iphoneskal.se, klicka HÄR så kommer ni till skalet!
Matilda, jag ångrade mig jag vill hellre vinna det här skalet:
http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1761&osCsid=80e7e99937469d24470246ac08f60fe4
Min motivering:
Matilda, jag har ångrat mig jag skulle hellre vinna det skalet bara för att ge det till min kille på alla hjärtansdag, för att han helt enkelt är bäst. Det skulle bli helt perfekt till alla hjärtans dag, så jag hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner!<3
Update!!!
Matilda, jag ångrade mig jag vill hellre vinna det här skalet ↑↑↑↑↑↑
Min motivering:
Matilda, jag har ångrat mig jag skulle hellre vinna det skalet bara för att ge det till min kille på alla hjärtansdag, för att han helt enkelt är bäst. Det skulle bli helt perfekt till alla hjärtans dag, så jag hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner!<3
xoxo
Ellen

Tävlar om ett iphoneskal

japp, tänkte vara med och tävla på Matilda Dahlins blogg i sammarbete med iphoneskal.nu och jag vill vinna detta fina skalet, klicka här för att komma till vilket ♥

Rabbit Series iPhone 4 Case (Black)

Motivering:
Jag skulle vinne detta skalet för att jag gillar det så jättemycket! Har försökt leta efter det. Men har aldrig hittat det, Tycker det är sjukt häftigt! Om jag vann, vilket jag inte kommer göra, kommer jag typ ah... hoppa i sägen... ropa och bli super glad, Man kan alltid försöka att tävla.. ♥ Inte för attjag är bra på det. HAHA

xoxo
Moa

Intimately Beckham








känner att jag är välfigt sugen på att fota idag, kommer säkert en hel del bilder idag. Idag är det är mysdag... och sedan på kvällen blir det träning i sandaredshallen, i miss you ♥

xoxo
Moa


Pictures










Tävling Med Shepherd!


Vi har fått äran av Toni att lotta ut ett par skor från shepherd, om du vill vara med och tävla ska du läsa reglerna somstår ovan och om det är nåt du inte förstår så kan ni bara kommentera!
//Ellen, Moa o Alexandra♥

 • DU HAR STÖRRE CHANS ATT VINNA OM DU LÄNKAR OSS PÅ FACEBOOK ELLER ATT FÖLJER OSS VIA BLOGLOVIN ♥

• SKRIV VILKEN STORLEK DU BEHÖVER!

Tagga!

Yeah, nu sätter jag mig snart i bilen med Alexandra för att ängna 40-45 minuter i bil på väg mot svenljunga. Vi kom etta i gruppen och är där med vidare till final spel. Vi möter kindaholm, Dalsjöfors, Tranemo, varberg och Rydboholm. tror jag, ska i alla fall bli jättekul. Sedan har vi ju ett så bra lag!! Kom igen nu tjejer! HEJA!!! ♥

xoxo
Moa

Saturday

Japp, idag är det cup i Svenljunga, var ju där förra helgen med men nu är det finalspel:) Igår var det disco, kul som vanligt! Nu är det inte långt kvar tills tävlingen kommer ut, troligen idag eller imorgon! Så håll ögonen öppna för den kommer vara riktigt bra:) Nu ska jag packa lite och äta taggtråd. Haha nej men tagga ska jag!
See you♥

xoxo
Alexandra


Bild från arkivet♥

Grattis!

Grattis lillsyster på din 11års dag! ♥ Hoppas du får en fin dag med oxfilé och massor med goda saker!
Grattis ännu en gång och jag anntar att du taggar disco imorgon då mamma fyller år. Grattis till dig mamma också! puss. ♥




RSS 2.0
>